Thursday, 27 October 2011

Perutnya Mana wei??

    Salam guys..hari ni,nk meluahkan rase yg terpendam di haT sket..*ayat skema..haha*..Well,minggu ni kandungan saya dh berusia 33 minggu @ 8 bln da ^^..Tapi,ramai plak yg x percaya ble saya ckp,saya dh mengandung 8 bln!..haish..mcm la kite ni nk menipu!..mostly,comments yg saya dpt mcm ni:

-"ala..comey nye perut!"...*perut pown bley nmpk comel kew?*

-"tipu la..mesT baru 4/5 bln kn?"

 "Biar betul???Keciknye perut!".. Utk pengetahuan korang,saya ni berbadan kecik jew,so klu pregnat tu perut just nmpk buncit secoet jew..huhu..bak kate kwn seblh umah.."engkau kn linda, klu tengok dr belakang mmg org x taw yg kau ni pregnant..klu tengok dr depan jew baru la nmpk.."..Mak aih,da mcm magic show la plak!..

     Pastu semalam saya post la latest pic saya dgn ma lil' princess,Syasya Husna..bley plak kwn tanye "wei,perut mane????"..x larat da nk jwb pertanyaan..huhu..so bg korang yg mengalami situasi spt saya ni,saya juz nk ucapkan.."Welcome 2 da Club"..haha..

     Tapi xpe,perut bsr ke,kecik ke..yg penting baby kt dlm perut nih sihat & active!..amin..& yea,b4 korang kuarkn soalan cepu emas better saya jwb terus..X taw lg jantina baby ape sbb tyme scan dlu,x clear..,dye malu kowt nk tunjuk kt  umie dye ni..(^_^)..pape pown,korang tengok la sendiri pic yg saya saya tgkp semlm bersama dgn en.suami & Syasya Husna..kecik  sgt ke perut saya tu??




  

Labels:

6 Comments:

At 27 October 2011 at 11:52 , Anonymous Anonymous said...

busuk : bkn nya dak gik... cam besa jak... xnmpk alu... mcm org boroi kak mkn jak.... heheheheh.... kecik2 pun lak kuar mesti besar n berat... tp kwn kmk tok lgik la kecik dr ktk tp perutnya... wah sgt comel suka mek... heheheheh.... xpa la asalkan smua shat... hap!!

 
At 1 November 2011 at 18:17 , Blogger linda syasya said...

Haha..hari2 kmk meraT perut..bg kmk bsr,bg org laen c..8-)

 
At 2 November 2011 at 15:42 , Blogger CikMisi said...

TAG Akak di

http://contest-ga-ld-by-cikmisi.blogspot.com/2011/11/ibu-muiz-giveaway.html

JOIN tau.. ^_^

 
At 2 November 2011 at 15:54 , Blogger linda syasya said...

I'Allah..;)

 
At 7 November 2011 at 06:08 , Anonymous mai said...

testing 123=))
layan kmk baca dikrepak ktk tot=))

 
At 7 November 2011 at 13:22 , Blogger linda syasya said...

Haha..malu saya lowk..:p

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home