Monday, 31 October 2011

Budget best!

     Salam guys..sht kew?..dh byk hari gak x update blog ni..klu dh de kt kpg,mmg lappy ni x slalu di jenguk..hikhik..well,sempena dgn malam yg penuh syahdu ni *ayat klasik siot*..saya nk membebel jap pasal sorang pompuan yg saya knl ni..rasanya 1 kpg taw kowt *bagi kawasan Kuching & sama waktu dgn nya shj ye*..

   Well,klu korang tengok dye secara live korang mesti ingat dye ni berpangkat tinggi kt tmpt kje dye padahal dye just seorg receptionist..tapi,dye x segan2 kaborkan dkt semua org yg dye nih pegawai..yelah,klu kita menipu lama2 org taw gak kn?Lepas tu,klu dye bukak mulut jew,mesti dye nk "up" & lebih dr org laen..mesti korang pnh jumpa spesis mcm ni kn?

  Kadang2 terfikir gak,buat apelah nk cakap besar & budget best,takkn la malu dgn keadaan dr sendiri kowt?bagi korang yg berperangai mcm ni,tlgla berubah..bukannya org nk puji tapi kutuk lg ade la kowt!kalau nk menipu pown,agak2 la wei..lambat laun org akn taw gak kebenaran...

    so guys,just be true to urself n others..kita smua ade otak yg Allah kurniakan..Renungkanla..Be good guys..:D

Labels:

4 Comments:

At 31 October 2011 at 11:23 , Blogger YNA said...

ramai yg budjet best tp sbnrnya low je pung, huhuhu

 
At 31 October 2011 at 21:17 , Blogger linda syasya said...

Tu lah kn??..hampeh tol!

 
At 2 November 2011 at 08:39 , Anonymous Anonymous said...

mcm kmk suka budget best.... hahahahah.... huh!! xda makna... org mcm tok juz pdh dpn nya... ooo kesian kau....

 
At 2 November 2011 at 15:36 , Blogger linda syasya said...

Ya lh..geram ngn spesies mcm ya ae!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home