Thursday, 20 October 2011

Thank You..(^_^)

     Salam..ni entry kedua utk hari ni,,well,td sewaktu tgh BW terbace la tutorial ttg mcmne nk 'tag' others..Korang of course dh mahir dh dlm bab2 mcmni kn..tp bg saya yg baru lg dlm dunia 'belog' nih mmg memerlukan tutorial mcm nih!..Even klu joined GA & contests pown saya bgtaw terus yg saya x reT nk tag org..*mayB sbb tu saya x mng kowt..hehe*..

   So,straight to the point saya actually nk say thank you kt Nabila Medan sbb suD berkongsi ilmu & de lg sorang blogger yg saya dh lupe dh nm dye ape,sbb dye dh tunjukkn cara nk letak banner kt side bar..korang msT rasa mcm nk tergelak jew bc entry ni kn?..well,up to u lah aslkn saya dh berterima kasih kt org2 yg suD tlg saya..huhu..

  well,once more thank you ea..

Labels:

3 Comments:

At 20 October 2011 at 15:47 , Blogger nurul nabila bt medan said...

alamak !
siap buat entri pulak..hehe
btw , sesame..

niat hanye nak berkongsi..
kalau nak tanye , g je blog nabila..nabila akn tolong sekadar yg mampu :)

 
At 20 October 2011 at 16:28 , Blogger YNA said...

xpe, belajar cket2 lu.. lame2 lagi teror dr yg dah lame berbelog kot :)

 
At 20 October 2011 at 17:07 , Blogger linda syasya said...

@nabila..haha,wokeyh :)

@YNA..tu la..hopefully la kn?..:p

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home