Wednesday, 9 November 2011

Korean Wave melanda!

    Salam guys..lama gak x update blog..korang sht kew?hopefully, everyone is in a good health..mesti korang curios psl korean wave yg sy nk bebelkn hari ni kn?Well,actually dh nk masuk 3 minggu dh saya berada di kampung & theres not a day yg saya x dgr lagu2 retis korea..why??sbb ank saudara saya,terlalu gilakan retis2 korea ni!

   Everyday,dye akn download & listens to korean songs..Time mandi pown siap bwk fon & dgr lagu2 tu..Nk tengok muke dye?
Iwan,Syasya & Ayed
      Budak laki yg pakai baju biru tu la..saya minat gak ngn retis2 korea tu tp xde la se'obses' dye kowt!..kalau dye on9 pown,dye akn bukak page Fb & You Tube..pastu dye akn hafalkan dancing steps & menari2 bersama2 dgn kwn2 dye..anyway,this boy already 6ft 7 eventhough dye baru 13 yrs old..Aunty dye ni mmg nmpk totally petite bla kteorg bjln bersama2..huhu..

     Tapikn rasa-rasanya,anak buah saya ni bknny the only rakyat Malaysia yg demam Korean wave kn??betul x??Ntah2 korang yg tgh baca ni pown sama mcm dye :p..hehe..ok la peeps,that's all for today..be gud guys..:)

Labels:

4 Comments:

At 9 November 2011 at 20:03 , Blogger YNA said...

yna skrg ngah giler tgk citer pasta kul5 tv2, comel je pelakon dia..

tp xdala sampai dgr lagu dan menari sekali nengoknyer, hihihi

 
At 9 November 2011 at 20:13 , Blogger linda syasya said...

2 la psl..everyday korean..hikhik..;p

 
At 14 November 2011 at 08:45 , Anonymous Anonymous said...

getiknya nok tgh2 ya... mengada!!! over!!! hahahahaha.... shs ya k pop juak ka kpochi jak?

 
At 14 November 2011 at 19:38 , Blogger linda syasya said...

haha..SHs ya tape recorder..lak smua yg org laen polah ny copy!..grr~

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home