Thursday, 24 November 2011

menang GA/Contest tp hadiah xde pown!

  Salam guys..happy thursday (tetiba plak kn??)..hikhik..well,hari ni saya tergerak nk wat entry psl GA/Contest ni..Saya mengaku lately saya mmg suke sgt nk join GA/contest yg blogger2 laen anjurkn utk mengisi masa lapang & for fun only.

  Lumrah la kn,ble kte join sesuatu peraduan ke ape,ble dh di inform yg kte pemenangny of course la kta excited kn??saya dh menang GA/contests ni 4/5 kali klu x slp tp saya cuma dpt hadiah 2 kali jew..nk kate x bg feedback kt penganjur2 tu,dh bg da details..address,full name smua..hurm..so,ktne la silapny ye?

  So,just a lil' advice utk blogger2 yg nk anjurkan ape2 pown,hrp berlaku jujur la ye..sbb pnh dlm 2 minggu lepas klu x slp,de gak blogger2 laen yg bsg psl benda ni..pape2 pown,harap2 smua org akan happy..'till then guys & be good..:)


Labels:

6 Comments:

At 25 November 2011 at 21:46 , Blogger susulemakmanis said...

huhu..nk anjur sgt,tp xjujur..kesian..apa la diorg ni

 
At 25 November 2011 at 22:42 , Blogger linda syasya said...

tu la psl..:p

 
At 26 November 2011 at 22:43 , Anonymous ctk said...

hehe...skrg da fobia ke??


arap2 x sbb nk ajak jOin cOntest..insyallah kesemua spOnsor jujur :D

 
At 27 November 2011 at 05:19 , Blogger Lily said...

Tak smpai lagi kot. Tp mmg ada bnde2 tu skrg ni. Dah buat contest/ga, knelah jujur kan

 
At 30 November 2011 at 11:09 , Blogger aiman fanboy k-pop said...

aiman tak tahu nak komen apa...coz join GA pon gift tak dapat...bukan rezeki kot....
apa2pon sabar menanti k??
jgn cepat salah sangka.....
bagitahu si penganjur GA tuh kalo tak dapat lagi hadiah tuh.....heehee....tah2 dia lupa kot...

 
At 30 November 2011 at 19:32 , Blogger linda syasya said...

Tu la kn??Pape pown,utk penganjur2 kalo nk anjurkn ape2 pown niat kne btl..klu skdar nk naikkn trafik,betta join segmen bloglist la kowt..:p

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home