Thursday, 22 September 2011

Depan media pakai tudung tp kt blkg x pakai!

nmpk clear kowt rambut dye tu

     Salam guys..cuba korang tengok pic kt atas,kenal x sape tu??..Ni la gmbr Fida Ibrahim,pelakon yg blakon dlm "Kasih Alia" yg baru habis ditayangkan di TV3 baru-baru ni..Tentu korang terkejut kn,ble tgok pic ni?Yela,setahu saya si fida ni antara icon pelakon yg bertudung & bila saya ternampak pic ni kt sau blog saya rasa mcm tak percaye plak.

    Menurut blog tersebut,gambar ni di tgkp sendiri leh boyfriend fida,salah seorang ahli kumpulan Sepah..(korang blh nmpk reflection dye kt cermin kreta tu kn).Gambar ni di tangkap maybe time dyeorg tgh dating.Tak kisah la kalau dyeorg nk dating pown,it juz that saya jd confuse ,si fida ni sbnrnya bertudung ke  free hair?Sbb dlm semua lakonan dye bertudung..kt majlis2 yg de media pown dye btudung..

    Memang la samada dye nk btudung ke tak tu hak dye,tapi rase mcm kne tipu plak ble tgok org mcm ni.Takkn la dye pakai tudung tyme nk masuk tv jew sbb nk tunjukkn imej yg bersih?bkn disebabkn btudung tu tuntutan agama?Wallahualam..korang fikirla sendiri.

bknnya leher pown aurat kew?

 

   

Labels:

2 Comments:

At 22 September 2011 at 18:48 , Blogger cilla ghazali said...

hehehe. tak terjawab kalo dah ade gmbr mcm ni. kena suruh melodi terjah ni :P

 
At 23 September 2011 at 21:12 , Blogger haslinda_shahrul said...

ha'ah kn??..ntah pe la dye punye respond..:p

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home