Saturday, 10 September 2011

kan dh kena balik!..haha..

   Salam guys..tadi tgh tak taw nk tengok rancangan tv ape,tetiba plak jari ni tertekan channel yg siarkan replay game antara Singapore vs Iraq..As expected, jiran kita kalah 2-0 dgn pak arab. The game was quite interesting..for me personally la sbb ape taw..sebab seolah-olah karma menimpa team singapore balik..Tentu korang ingatkn,mcmne dyeorg stalling the game time berlawan dgn team harimau malaya?
 
    Saya tergelak besar bila lihat pemain singapore marah dan bergaduh dgn pemain Iraq kerana pemain Iraq gunakan taktik mengerang kesakitan sambil baring atas padang..Ala,mcm lh pemain singapore tak buat mcm tu!Bila kena kt batang hidung sendiri,mula lh mereka mengamuk..Penonton pulak,tak habis-habis nk "boo" pemain iraq.
   
   Bila pemain-pemain berttolak-tolak badan kt atas padang,penonton pown terpaksa di kawal leh polis kt seat.Anyway,saya tabik spring lak kt coach Iraq yg terang-terangan mengkritik padang Singapore..dye kate padang mcm tu just utk budak-budak sekolah jew,bukannya utk international games..haish singapore,tak kan la nk tunggu lebih ramai org bising baru nk sediakn padang yg elok kowt??

 Anyway,congrats to Iraq and to singapore,nice try guys..be good..^^


                                         

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home