Sunday, 25 September 2011

Page anti-orang Sarawak???..

   Salam guys..sht kew?..Ramai kn yg de akaun FB & korang pernah dgr @ bace x ttg page Anti-Orang-Sarawak kt FB?Ntah  le,saya pown still x dpt nk access page FB via lappy ni..so x bley la nk confirm kn kewujudan page tersebut.

  Well,actually saya x kisah sgt psl this kind of pages sbb ini bknnya kali pertama org buat mcm tu.Eventhough i'm a Sarawakian (yup,& i am proud abt it!) tp saya mmg x ambil pot psl benda mcm ni.Dulu,dlm thn lepas klu x silap,saya pnh la tbaca satu page ni yg mane budak2 pompuan dr semenanjung dok kutuk sarawakian gurls.Semuanya disebabkan berebut balak..nauzubillah,pasal benda mcm tu pown nk gadoh?

  Due to that page,ade gak bdk2 Sarawak buat  pages as a respond to that accusation. Saya nk tnye la kt org2 yg wat pages mcmni..pe yg korang dpt?kepuasan?populariti? ke maki hamun?Kenapa la nk anti kt org sendiri?kenapa x buat page anti baby dumpers?anti kt org2 asing yg dtg Malaysia utk mencuri,merompak & melacur?tak pown,anti pencuri2 sekarang yg sanggup membunuh asalkn dpt hasil?haish...kn byk benda lain yg kita blh benci & ANTI?

  Anyway,this is only my personal view only and no heart feeling ok?..kang x psl2 plak tercipta page anti Haslinda Shahrul plak nnt..hikhik..be good guys and do loves everyone around us...:)


Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home