Saturday, 8 October 2011

Fantaghirolynn GA

 Salam..ntah angin mane yg dtg,saya tetiba plak terbukak hati nk join GA ni..Actually,saya tak pnh buat kje mcm ni,tapi tak pe la,there's always the first for everything kan??So,dekat guideline dinyatakan yg saya kena buat simple entry tentang GA ni..Nk wat pe ek??..Serious takde idea..haha..anyway,memandangkan ni kali pertama join & otak tgh blur,so sampai sini jew kowt entry saya ni..hehe..saje jew nk try luck..:p..& by the way,saya x berapa nk tahu psl letak link back tu..kalau salah letak link jgn gelak ye kak..:)

http://fantaghirolynn.blogspot.com/2011/10/fantaghirolynn-giveaway.html

1 Comments:

At 10 October 2011 at 10:17 , Blogger .::Lynn::. said...

Good Luck!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home